ZZP’ers & Eenmanszaken

Een administratie voor zzp’ers of eenmanszaken lijkt makkelijker en simpeler bij te houden dan een boekhouding en administratie voor een bedrijf met personeel. Toch kan u zich daar ernstig in vergissen, want ook voor een zzp of eenmanszaak dient uw boekhouding aan alle verplichte (fiscale) administratieve regels te voldoen.

Als zelfstandig ondernemer of ZZP’er maak je lange dagen. In de avonduren kan je nog net je e-mails beantwoorden en nieuwe offertes maken. Tijd om de boekhouding te ordenen en ook nog eens te administreren volgens de regels is tijdrovend. MKB Financiën ondersteunt u bij het opzetten, inrichten en onderhouden van uw financiële administratie.

Bij MKB Financiën hoeft u uw facturen alleen nog maar op de mail te zetten. Deze worden direct ingelezen en gekoppeld aan uw administratie. Uw bankmutaties kunnen wij vanuit uw banksysteem direct laten inlezen bij ons in uw administratie. De btw-aangifte wordt voor u tijdig verzorgd zonder dat u hieraan hoeft te denken. Gemak en geen verrassingen, daar gaat het bij ons om.